Raggare

Hej! Idag skulle jag göra en film, fattade ingenting men så här blev det:



Dessutom påminde korv-delen mig om att jag faktikst påbörjade ett filmprojekt för ett tag sen, ska nog göra klart det snart.

Cornify!



Nytt intresse (länk).

Något att visa barnbarnen...



"Ja, jag levde då" osv...

(Sörjer fortfarande min skiva, förresten.)

RIP

För någon minut sen bar jag en låda som var så tung att jag råkade trampa på en hög med skivor, upptäckte att de enda som blev skadade var röda och vita By the grace of God-skivorna. Okej att den röda gick sönder, MEN DEN VITA! Kanske ska hänga mig eller något, bara så ni vet i fall ni inte får tag på mig eller så...



Alltså gkskdwsudog28oey180shy19sh91+u ska gråta lite nu. </3</3</3
Eller kan man laga den? Gör allt!


Spännande

Igår upplevde jag något mycket spännande på Resarö. Det är tydligen en del av deras kultur att lifta från bussen, och eftersom Johanna och jag hade köpt skivor för alla pengar så behövde vi någon att lifta med. Efter fem misslyckanden stannade en bil, han skulle till Karlstad så vi fick åka med dit. I wanna know what love iiiiiiiiiis, I want you to shooow meeeeee...

(Förlåt.)


Feta lögnen

Jag ljög. Jag var inte alls på dubbeldejt med Johanna, Paulina och Stas igår. Jag var på dejt med Frida, Ellen och Macbooken. Bildbevis:


Ge mig

Hej. Jag hittade nyss en trevlig funktion på Gina Tricots hemsida, man kan dela med sin av sina fashiontips, så nu ska jag göra det.
VILL HA (kanske):

Döda

Jag är arg. Jag känner att jag behöver socker och det ligger tre Pez bredvid mig, men jag kan inte äta dem för det är nagellack på. Jag får inte bort nagellacket från dem. Vill döda. Dödödödödödödödö.


You're out of focus man



Du Harri, vet du vad som hände igår?

Jajajjajajaj...

Inget händer jag vinglar bara runt i mitt hem.

We're all made of stardust


61



Mannen i mitt liv.

Candy with cola taste, ass-ooo...



Kan alla sluta säga att I taket lyser stjärnorna är nya Fucking Åmål eller? Men det är okej för Matilda och jag hittade cola-Pez och massa pengar idag. Matilda har hittat en snygg man i skolan också, det var tydligen inte han på bilden fick jag nyss veta. Jag är Fucking Åmål.

RSS 2.0