Amazing Ben

Första advent ska självklart firas med en klassiker, Go tell it on the mountain! Här tolkat av ingen mindre än Amazing Ben.



Ellen och jag gråter till det här. Det kan vara det finaste på youtube. Jag gråter nu. <3

starwars.se.ww.com

För två minuter sen kom Oskar hit med Star Wars-tröja, lasersvärd och mantel. Vi ska skriva klart vår bok "Sagan om Ringen" som bland annat handlar om kungen Gunnar som blir en häst-människa. Just nu ritar vi sjömonstret Bert som har en elhand och långt rött hår, han vill döda en tjej med pistol som heter Svarta änkan.

Puss.


Uppfinning!

Nattens anteckning:


"Herr fitness mobil."

Det här är alltså min nya uppfinning, men den är lite hemlig.
Måste ta patent och så innan någon annan hinner före.

Classy Ohlson



Ja, idag var jag alltså "ny på jobbet".
Det började klockan 7.00 på morgonen med att min handledare gav mig en kniv. Sen kastade jag enkronor på kunderna, slog in 700 kronor för mycket på någons kvitto och drack espresso.
Klockan 15.00, åtta timmar senare, slutade jag.
Nu hoppas jag på att jag ska få lön för idag som var en "utbildningsdag".

Gårdagens strapatser

Är det whiskey i kaffet eller?

Öppet hus i skolan igår. Det är Ellens och mitt bästa öppet hus någonsin.
Den största anledningen till att man är där är för att man får gratis fika. Det inkluderar kaffe, alltså gratis kaffe! Då kan i alla fall inte jag kontrollera mitt drickande, och för Ellen blev det kanske några koppar för mycket?


Sal 11. Gå inte in där, vi orkade inte städa efter oss.

Idag var jag inte så sugen på kaffe, jag har ett blåmärke i pannan och jag tror att Per kanske kommer skicka arga mejl till mig (det har hänt förut).

FRAcebook

Jag VET att det är FRA som ligger bakom Facebook.

Rulf!

Skrev lite spännande saker i min kalender inatt:


"Kan ju skriva upp att det var kul!" och "Mamma Ulf, pappa Rolf, barnet Rulf!".

Älskar den sista, älskar mig själv.
Det står "ULFROLF" överallt på mina armar också.

As long as you love me...

Matilda och jag ska göra ett radioprogram i skolan, programmet ska handla om poesi.
På lektionerna gör vi inte så mycket, oftast sitter vi bredvid varandra och pratar på MSN. Men idag bestämde vi oss för att bli seriösa, vi bestämde oss för att intervjua någon till poesiprogrammet, vi bestämde oss för att intervjua Urban! Det kan vara något av det bästa jag har hört i intervjuväg.

Det började med att han läste upp en egenkomponerad dikt, som för någon vecka sen blev publicerad i skoltidningen. Vi kom in på ämnet förebilder, han började med att berätta om Backstreet Boys, Westlife och den svenska artisten Markoolio "För jag tycker såhär att de skriver bra texter och sånt där.". När vi bad honom berätta om sina mer litterära förebilder märkte man tydligt att det är fantasy han tycker om. Han nämnde namn som Jeiko Råvling, JRR Tolken och Christopher Paoliiiniii.
Sist gav han oss ett låttips; Backstreet Boys - As long as you love me "Jag tycker att det är en väldigt bra bok... låt menar jag. Och den är skön att lyssna på.". Jag kan inte annat än hålla med. Cool video också.


?

Är så arg på Piit.
Igår var han liten och svart, men efter en natt i Slussen bytte han hudfärg. Han är vit nu. Och stor.
Om det hade varit allt hade det ju varit okej, men han har blivit nazist! Han har på något sätt lyckats odla en Hitlermustasch på bara några timmar. Och varje gång han blir glad kommer det upp ett hakkors ovanför hans huvud. Piit är bara tre år. Vad har jag gjort för fel?


Hello hooray!


RSS 2.0