Anton



"Men bry dig inte om mig då! Det låter ändå äckligt när du andas. Och du är knappast en kung på analt, även om jag sa det..."

24 december

Same lame story: Sista luckan i chokladkalendern. Läsa alla rubriker i DN Kultur. Lyssna på T-Rex. Missa halva Kalle. Kan du vissla Johanna? (Som Frida och jag förstörde i år. Vi kom på att Nils är väldigt lik Martin Elisson, och då måste Ulf vara Pontus Tenggren och Berra är Adam Bolméus...). Äta tills jag dör. Någon tar upp våffeljärnsbrandhistorien. Julgåvor. Vara vaken hela natten. Kyrkan. Sova hela juldagen. Ungefär så.

Stulen åländsk gran var det också ja!


Sextio

 

Igår vid Gullmarsplan hittade mama och jag en tidsmaskin. Vi åkte till 60-talet (Årsta) och såg på en opera. Opera är coolt, jag är helt fascinerad.

Flytvästgospel

Fjärde advent. Eftersom Go tell it on the moutain är min favoritlåt får den vara med igen. Det är i slutet av klippet alltså.



Det här är inte lika traditionellt som de andra tre, lite mer party. Männen får ha flytvästar, kvinnorna har någon slags badring man inte behöver blåsa upp. Nyskapande och roligt.

Kultur

Fick en ny diagnos för ett par veckor sen:


Du är Kulturlesbianen
"Flata" är inte ett ordval som passar dig. Du är lesbisk, varpå detta också är det enda ord du använder för att beskriva din sexuella identitet. Du är välartikulerad, påläst och med största sannolikhet medelklass (trots att du inte alltid vill erkänna detta). Du har en lång rad erfarenheter bakom dig, vilket bland annat involverar genusvetenskap på universitetsnivå, och ett mognare genomsnitt än våra övriga lesbianer, vilket resulterar i att du lätt känner dig något malplacerad bland jämnåriga. Du drömmer om ett långvarigt förhållande, men värnar för mycket om din integritet för att alltid ta chanserna som dyker upp.

Du passar bäst tillsammans med: En annan kulturlesbian.
Vilken lesbisk stereotyp tillhör du?

Mycket spännande! Och passande eftersom jag och mama ska på opera idag. Hejdå.

Julgåvor

Julklappshittar-sidan är min Gud!
Min syster Frida ska få en bok om hästar säger den. Till syster Linda ska jag köpa ett bröllopsfotoalbum. Mamas julgåva är bäst, hon ska tydligen få hundbajspåsar av mig. God jul!

Konstig hjärna

Igår när jag var i Liljeholmen blev min hjärna ett grått moln, jag kunde inte tänka för allt var bara tomt. Jag kände mig inte påverkad av vinet vi drack, och jag är den mest lättpåverkade jag känner. 
Idag försvann det bara utan någon anledning, så nu är jag helt plötsligt jätteglad. Det är trevligt, nu har jag hittat ett nytt intresse. Helt passligt eftersom jag har jullov nu.

Testade en julklappshittar-sida nyss, för jag har ingen aning om vad jag ska köpa till min papa, det visste den. Jag ska köpa "Just for men skägg- och polisongfärg", party!

Julisen


Julavslutningen i ettan. Jag var full, tjock, glad och arg.

Vill tänka som jag gjorde då, fattade inte att det finns något som heter konsekvenser. Smart att supa i skolan. För ingen kunde ju kanske märka att vi satt och drack vin helt öppet i matsalen. Det var fint.
Imorgon är det en sån där julavslutning igen, en tråkig julavslutning.


Vackert

Tredje advent, det får bli en Oh come all ye faithful idag.



Helt stört. Så vackert, dramatiskt, magiskt. Älskar slutet, med bakgrundsmusiken och alla som bara vill gråta. Och ledaren, till höger. Kan inte sluta lyssna.

Vet inte

Nyss åt jag mat som smakade mögligt. Men det var mat med möglesmak? Jättekonstigt.

Julkalendern, del 12



Iklädd min finaste TV-spelströja åkte jag till skolan, och kom i tid! Vet inte vad jag gjorde där eftersom jag tydligen inte fick (?) vara med på min lektion, sen fick jag inte ha min sagostund heller. Var lite arg. Blev glad igen när Paulina och jag hängde på BR. Vi köpte julklappar till oss själva som vi slog in. Änglar.
Träffade Linnea i stan "Du ser full ut. Eller kär hihihihihi.".
Jag var inte full.

Och det CP-skadade: Fick ett brev från Migrationsverket idag. De skrev "Tämä kirje läheteään niille väestötietojärjestelmästä poimituille henkilöille, jotka täyttävät tänä vuonna 18 vuotta ja joilla ei ole ollut Suomessa kotikuntaa yhteensä vähintään seitsemää vuotta.", vilket ungefär betyder att jag har blivit av med mitt medborgarskap?! Ska cutta er med kniven jag använder på jobbet.

En rubrik som måste sjungas


Dregen kastade hits!

Mhm, hängde på Nalen i lördags. Mickis och jag var uppskrivna på gästlistan med kommentaren "De kommer sent!", det gjorde vi också. Alla hade långt hår och skägg, för det var tydligen någon slags Bandit unsigned whatever. Jag hade min BD-väska, passade så bra. <3
Träffade Linnea utanför sen och på något sätt fick vi in henne.

   

NI ÄR SÅ JÄVLA FINA!
Och alla Jäger-sjalar? Var kommer de ifrån? Hittar bara fler hela tiden.

Joy to the world

Andra advent firas med Joy to the world!



Så vackert med den svartkläddas egenkomponerade rörelser/moves vid 1.45 någonstans. Vill också kunna.

cp

cp

I want you



Och hon gjorde det igen, igår!
Är sjukt pepp. Dregen som DJ betyder antagligen massa Kiss. <3


Nej

Har börjat prioritera närvaro i skolan framför att sminka mig, och det är fan inte okej! Jag känner inte igen mig själv.
Imorgon missar jag bussen.


Varm i magen

Nyss hemkommen från Hagby ska jag försöka minnas gårdagen.


Paulina och jag blev fulla på billig kissöl och vår egenkomponerade drink "Strawberry Coke", som bestod av billig kisscola och billig kissjordgubbssprit. Vi rökte mentholcigg och pratade i princip bara engelska hela kvällen.

   

Efter tre timmar av "retarded babydolls"-fotosessions och ramlandes i trappor gick Pet Salad (från Sverige) upp på scen.

   

Helt förträffligt!

Bluebell


"I look like an alcoholic! :''''''''''''''("

Somnade med kläder på och en Cherry Coke i handen. Vaknade två timmar senare och hade ångest för att jag missade julkalendern igår.
Nu mår jag inte så bra som jag skulle vilja göra, men det är okej.


Pez

Skrattar och gråter samtidigt nu.
Skrattar för att Frida seriöst tror på att en ålänning vi känner (till) har en lätt CP-skada.
Gråter för att jag ser på "Farväl mina älskade barn!", jag var helt förstörd på Way out west. Ja, jag är en sån där tönt.
Måste ha BD-väskan imorgon. Dör.

(Sen det där andra också, ska försöka fixa det. Köpte Pez för första gången på jättelänge idag. "If I could change one thing in life, I'd make time for us". Saknar allt. <3)


RSS 2.0